Over Mij Als Strafrechtadvocaat

Als strafrechtadvocaat verleen ik bijstand in alle fasen van de strafrecht procedure en voer ik voor mijn cliënten de beste verdediging. Dit doe ik met grote passie voor mijn vak. Sinds 2013 ben ik als advocaat aan de Singel Advocaten in Enschede verbonden. En sinds 2018 ben ik als partner toegetreden tot de maatschap. Samen met mijn collega’s van De Singel Advocaten hechten we veel waarde aan het persoonlijke contact en snel samen zoeken naar de beste oplossing voor elk geschil. Dit geldt uiteraard ook voor mijn strafrechtpraktijk waarin ik sinds begin 2022 samenwerk met advocaat-stagiaire mr. Kaylee Meijer.

Neem contact op


Informatie Over Mij

Ik ben Jolien Klomp en sinds 2010 ben ik werkzaam bij De Singel Advocaten in Enschede. Sinds 2018 ben ik als maat toegetreden tot de maatschap en lid van de NVJSA (De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten).

Als geboren Twentenaar met veel ervaring in het strafrecht en ondernemingsrecht stelt ik de belangen van mijn cliënten altijd voorop. Ik zoek als strafrechtadvocaat altijd naar de juiste strategie en oplossing. Persoonlijk contact en duidelijkheid naar mijn cliënten vind ik ontzettend belangrijk. Wat ik vaak zeg is: “Ik gebruik graag mijn ervaring en juridische kennis om anderen te helpen. Ik houd daarnaast ook van een uitdaging.”

Bekijk mijn expertises, werkervaring, nevenfuncties en alle overige informatie over mij via onderstaande knop.

Informatie Over Kaylee

Ik ben Kaylee Meijer en sinds 2021 ben ik werkzaam bij De Singel Advocaten in Enschede. Ik ben bij De Singel Advocaten begonnen als jurist en ben nu werkzaam als advocaat, waarbij ik mij heb toegelegd op het strafrecht. 

Ik vind het een uitdaging om te werken vanuit de ‘underdog’ positie en de best mogelijke oplossing voor mijn cliënt te vinden. Ik ga hierbij geen uitdaging uit de weg en doe altijd mijn uiterste best om de beste oplossing te vinden voor mijn cliënt. 

Bekijk alle overige informatie over mij via onderstaande knop.


Strafrecht Expertises

Ik ben gespecialiseerd in strafrecht. Onder strafrecht vallen meerdere expertises. Hierbij kun je denken aan regulier strafrecht zoals diefstal geweldsdelicten etc. Maar ik ben ook gespecialiseerd in bijzonder strafrecht. Denk hierbij aan fraudezaken en jeugdstrafrecht.