Over Strafrechtadvocaat Jolien Klomp

Als strafrechtadvocaat verleen ik bijstand in alle fasen van de strafrecht procedure en voer voor mijn cliënten de beste verdediging met grote passie voor mijn vak. Sinds 2013 ben ik als advocaat bij de Singel Advocaten in Enschede verbonden, alwaar ik sinds 2018 als partner ben toegetreden tot de maatschap. De advocaten en medewerkers van De Singel Advocaten hechten waarde aan het persoonlijk contact met de cliënt en zoeken samen snel naar de beste oplossing. Dit geldt uiteraard ook voor de strafrechtpraktijk.

Neem contact op

 

Over Strafrecht

Heb je een dagvaarding van het Openbaar Ministerie om voor de rechtbank te verschijnen of wellicht een oproep voor een (T)OM-zitting, een oproep voor verhoor op het politiebureau of een strafbeschikking ontvangen, dan kun je contact opnemen met Jolien Klomp, strafrechtspecialist bij De Singel Advocaten. Zij verleent bijstand in alle fasen van de strafprocedure en voert voor haar cliënten de beste verdediging en heeft grote passie voor haar vak.

Op deze website is te lezen dat zij zowel reguliere strafzaken behandelt, alsook bijzondere strafzaken. Ook kun je in de kennisbank de blogs van Jolien lezen en informeert zij over verschillende onderwerpen die te maken hebben met het strafrecht. Jolien geeft daarnaast ook een kijkje in haar leven als strafrechtadvocaat op o.a. instagram. Op instagram kun je haar volgen en zien wat zij op een dag doet en waar zij in Nederland zaken behandeld en welke zaken.

Informatie over Jolien

Jolien is sinds 2010 werkzaam bij De Singel Advocaten in Enschede en sinds 2018 is zij als maat toegetreden tot de maatschap en is lid van de NVJSA (De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten).

Als geboren Twentenaar met veel ervaring in het strafrecht en ondernemingsrecht stelt Jolien de belangen van haar cliënten altijd voorop. Ze zoekt altijd naar de juiste strategie en oplossing. Persoonlijk contact en duidelijkheid staan bij Jolien voorop. “Ik gebruik graag mijn ervaring en juridische kennis om anderen te helpen. Ik houd daarnaast ook van een uitdaging.”

Bekijk mijn expertises, werkervaring, nevenfuncties en alle informatie over mij via de onderstaande knop. 


Strafrecht Expertises

Jolien is gespecialiseerd in strafrecht. Onder strafrecht vallen meerdere expertises. Hierbij kunt u denken aan regulier strafrecht zoals diefstal geweldsdelicten etc. Jolien is echter ook gespecialiseerd in bijzonder strafrecht. Denk hierbij aan fraudezaken en cybercrime.