strafrecht enschede Jolien en Kaylee

Wie zijn de strafrechtadvocaten bij de Singel Advocaten in Enschede?

Dat zijn wij: mr. Jolien Klomp en mr. Kaylee Meijer. Het is tijd voor een uitgebreid voorstelrondje in deze blog. Want wie zijn die juridische dames die sinds kort in De Melkhal in Enschede hun nieuwe kantoor hebben? 

Wie is strafrechtadvocaat Kaylee Meijer?

Sinds februari van dit jaar beheer ik mijn strafrechtpraktijk bij De Singel Advocaten in Enschede samen met Kaylee. Kaylee is in februari van 2022 beëdigd en houdt zich op dit moment bezig met zaken in het reguliere strafrecht. In de toekomst wil zij dit uitbreiden met jeugdzaken zoals uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen enzovoorts. Ik ben haar patroon en dat betekent dat ik Kaylee 3 jaar begeleid totdat ze zelfstandig haar praktijk mag voeren. 

Maar wie is Kaylee behalve strafrechtadvocaat bij De Singel? Ze is in 1994 geboren in Almelo en daar ook opgegroeid. Dus we zijn niet alleen Strafrecht Enschede maar ook Strafrecht Almelo. Een kort bruggetje wat ook direct duidelijk maakt dat we niet alleen in Enschede of Twente werkzaam zijn maar in heel Nederland. Terug naar Kaylee.

Kaylee heeft rechten gestudeerd in Utrecht, Nijmegen en Leiden en dus tijdens haar studie half Nederland gezien. Als je mij vraagt om Kaylee te omschrijven als collega en advocaat dan zou ik zeggen dat ze een zeer betrouwbaar en zorgvuldig persoon is. Kaylee zet zich altijd 200% voor haar clienten in en probeert altijd het beste uit de situatie te halen. Vrienden en familie omschrijven haar als betrouwbaar en iemand die voor haar doelen gaat. 

Kaylee: Ik vind mijn werk als strafrecht advocaat heel leuk omdat geen enkele zaak hetzelfde is. Hierdoor is alles maatwerk en kan ik altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor een persoon. Iedere client heeft een ander belang en het is een uitdaging om op zoek te gaan naar een passende oplossing. Ook de afwisseling in het werk, zoals zittingen, verhoren of bezoeken in  een penitentiaire inrichting maakt mijn werk heel leuk. Bij ons is eigenlijk geen dag hetzelfde.

Wie is strafrechtadvocaat Jolien Klomp?

In 2010 ben ik als jurist in loondienst begonnen bij De Singel Advocaten. Op dat moment studeerde ik rechten en in 2013 ben ik officieel beëdigd. Ik heb twee masters gevolgd en mij daarna gespecialiseerd in het reguliere strafrecht en bijzonder strafrecht. Vanaf 2018 ben ik partner in de maatschap van De Singel Advocaten. En vanaf februari 2022 ben ik dus ook de patroon van Kaylee. Naast mijn werkzaamheden als strafrechtadvocaat geef ik ook les aan HBO-rechten studenten van de TIO Hogeschool in Hengelo.

Ik ben in 1987 geboren en getogen in Twente. Mijn collega’s en cliënten omschrijven mij als persoonlijk, betrokken, informeel, doelgericht en gedreven. Vrienden en familie voegen daar spontaan, sociaal en energiek aan toe. 

Om nog duidelijk te maken hoe wij als personen ons werk uitvoeren hebben we ook allebei een quote toegevoegd. 

Onze motto's 

Als advocaat hebben we veel contact met mensen. En dat is niet altijd makkelijk. Want miscommunicatie ligt al snel op de loer. Helemaal als de emoties hoog oplopen omdat mensen in een juridische kwestie verwikkeld zijn. Om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren hebben we allebei een motto die we zoveel mogelijk proberen na te streven. 

Het motto van Kaylee is: "Je moet zeggen wat je doet, en doen wat je zegt." 

Ik sluit me hier volledig bij aan. Als je zegt wat je doet weten je clienten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om je uitspraken waar te maken en ook daadwerkelijk te doen wat je zegt. In ons werk is een goede communicatie heel belangrijk voor de relatie met onze clienten. 

Ik gebruik graag mijn ervaring en juridische kennis om anderen te helpen. Ik houd daarnaast ook van een uitdaging. Mijn motto is dan ook:

“Je moet niet in elke kans een probleem zien, maar juist de kans in het probleem.”

Meer weten over ons?

Heb je vragen naar aanleiding van deze blog of heb je hulp nodig van een strafrecht advocaat bij een aan jou opgelegde straf of maatregel? Of zoek jij een advocaat in Enschede? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.