Thuiswerken als strafrechtadvocaat… Hoe vind ik dat?

Normaal gesproken vind ik het heerlijk als ik een ochtendje, middag of dag kan thuiswerken. Bij mij betekent dat vooral veel werk kunnen verzetten. Ik word (bijna) niet gestoord en kan thuis juist veel lezen en zaken voorbereiden en pleitnota’s schrijven. Thuis werken vind ik dan heerlijk en echt even een afwisseling van kantoor en/of de rechtbank.

Echter, nu voelt thuis werken echt als een verplichting. Ik ben gewend normaal van hot naar her te rijden; naar de gevangenis voor een gesprek met een cliënt, de rechtbank voor een zitting, terug naar kantoor om dingen voor te bereiden en mail te beantwoorden, vervolgens naar een verhoor op het politiebureau of voor een melding naar het arrestantencomplex om een cliënt bij te staan en ’s avonds geregeld de laptop thuis er nog even bij pakken.

Is echt even wennen om de hele week niet te rennen en te vliegen. Krijg er wel allemaal nieuwe enthousiaste ideeën van, dat wel, maar dat ik het normaal zo lekker vind om even als afwisseling thuis te werken is nu wel anders. Ik heb het geluk dat, afgezien van het feit dat zittingen zijn geannuleerd tot nader order, ik op zich wel door KAN werken thuis.

Geniet er ook nog wel een klein beetje van hoor, lekker zonnetje vandaag en mooi weer. Dus hoe naar het ook is nu in de wereld, voor de mensen die thuis kunnen werken; geniet er ondanks alles toch wel een beetje van; wij kunnen nog thuis werken. Zijn natuurlijk ook veel mensen die dat niet kunnen, dus ik ben blij dat ik het nog wel kan!

Goed weekend allemaal! En alvast veel plezier met de digitale vrijmibo!